pitopalvelu kakku

Lämminhenkinen pitopalvelu Parikkalan Koitsanlahdessa

Koitsan Pito ja Palvelu on järjestänyt juhlia ja muita tilaisuuksia jo vuodesta 2014. Yritys toimii entisessä Koitsanlahden koulussa, joka on vuonna 1926 rakennettu hirsitalo Koitsanlahden arvokkaassa perinnemaisemassa. 

Tunnelmallisessa juhlatilassamme järjestät yksilölliset juhlat ja muut tilaisuudet. Tila soveltuu niin häihin kuin hautajaisiinkin, myös syntymäpäivät, kokoukset ja muut kahvi- ja ruokatilaisuudet aina asiakkaan toiveiden mukaan huolella ja luotettavasti. Sisätiloihimme mahtuu juhlimaan 40-50 henkilöä ja kesäaikaan lisäksi 50 henkilöä ulkoteltassa. Oman tilamme lisäksi meiltä voi tilata pitopalvelua lähiseudulla myös asiakkaan omiin tiloihin.

Pöytämme katetaan kotimaisista raaka-aineista oman keittiömme herkuilla, suosimme lähiruokaa ja paikallisia tuotteita. Juhlan ruokalista suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa tilaisuuteen sopivaksi.

Toimitamme ruokia, kakkuja ja muita leivonnaisia tilauksesta erilaisiin tilaisuuksiin. Myös luonto-catering mahdollisuus, tilaa meiltä sopivat retkieväät tai pitopalvelu luontoon retkellesi lähialueiden luontokohteiisin!