Etusivu

Koitsan Pito ja Palvelu toivottaa teidät tervetulleeksi

Tuotamme koti-, pito- sekä Bed & Breakfast-palveluita asiakkaiden toiveiden mukaan huolella ja luotettavasti.

23.3.2020

Pahoittelumme päivitysten puuttumisesta. Nykyisen tilanteen aikana näette tarkempia tietoja avoinna olevista palveluistamme Facebook-sivultamme jota päivitämme tällä hetkellä aktiivisemmin. Koitsan porukka toivottaa kaikille rauhallista odotusta nykyisenä aikana ja hyvää oloa.

20.5.2019

Hyvää kevättä ja kesänalkua kaikille vierailijoille! Kuten saatatte nähdä, on Facebook-nappi korjattu ja karttakin lisätty. Tervetuloa Koitsaan!

21.11.2018

Olemme lisänneet uusia kuvia muun muassa herkullisista kakuistamme. Käykää ihmeessä kurkistamassa!

Sivuston tykkäys-painike ei suostu vieläkään yhteistyöhön kanssamme, muistakaa käydä kurkkaamassa meitä myös Facebookissa.

11.10.2018

Syksy on saapunut myös Koitsaan! Toiminta jatkuu normaalisti ruskaisissa tunnelmissa ja talvea odotellessa. Pyrimme lisäämään pian uusia kuvia galleriaan, nähdään Koitsassa!

25.5.2018

Hyvää alkavaa kesää! Päivitimme sivujamme hieman, lisäämme myöhemmin kuvia Koitsasta ja sen ympäristöstä. Tervetuloa käymään!

3.2.2018

Hyvää alkanutta vuotta 2018! Koitsan Pito ja Palvelu on myös aloittanut uuden vuoden tohinalla ja toiminta jatkuu entiseen tapaan.

Kotisivuilla on tällä hetkellä pieniä ongelmia joiden myötä tietyt painikkeet eivät mahdollisesti näy. Muuten sivusto toimii normaalisti. Nähdään Koitsassa!

6.7.2017

Olemme julkaisseet käännetyn sivuston sekä lisänneet Tykkää-napin, muistakaa käydä tarkastamassa Koitsan Facebook-sivu!

Good news! We've translated our pages, just follow the flag on the left and don't forget to visit us on Facebook!